Over mij

Ik ben Marieke. Ik ben negentien jaar en ik zit in het eerste jaar kunst en economie aan de HKU. Ook werk ik als barnista, ook wel barnie genoemd, bij de YoghurtBarn op Utrecht Centraal. Ik ben nu net een tijdje terug uit Nepal waar ik rond heb gerezen en vrijwilligerswerk heb gedaan in een weeshuis. Sindsdien heeft het reisvirus me helemaal te pakken en kan ik niet stoppen met denken over mijn volgende bestemming.

Ik hou van fashion, beauty en doe aan yoga. Ook ben ik altijd creatief bezig. Sinds kort ben ik vergetariër en steeds geïnteresseerder in groen en milieu bewust leven. Beetje bij beetje gebruik ik steeds minder producten die op dieren worden getest en ben ik aan het ontdekken hoe deze nieuwe leefstijl bij mij past.

Ik heb al een tijd een blog, namelijk Zoey’s Zee. Toen ik op reis ging kwam daar dit blog bij, toen nog ‘Marieke door Nepal’. Na lang dubben over hoe het verder zou gaan is het resultaat dit blog. Een blog over groen leven, sporten, reizen, interessante nieuwe groene beauty merken en over mijn ontdekkingstocht naar een milieubewustere levensstijl.

Je kunt mij ook vinden op instagram en bloglovin’

X

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. nel kuiper schreef:

    Indruk wekkend anderewereld als je dat zo beschijft wat is er veel teontdekken in zo, n land ik lees je verhalen graag nelkuiper

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s